3η Πανελλήνια εκθεση έκθεση κλασικών οχημάτων στο Ηράκλειο Κρήτης

Άλλη μια πετυχημένη έκθεση κλασικών οχημάτων ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Ηράκλειο Κρήτης. Το εντυπωσιακό παγκρήτιο στάδιο σε συνδυασμό με τα 90 κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα συνέβαλαν στην επιτυχία της έκθεσης.
Επειδή μια επιτυχία δεν είναι ποτέ ατομική υπόθεση, αλλά συλλογική προσπάθεια, οφείλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Ηρακλείου κ. Δροσίτη Γιάννη, τον διευθυντή κ. Τσιράκο Δημήτρη, τους ιδιοκτήτες των κλασικών οχημάτων, τους χορηγούς μας, καθώς και τους χιλιάδες επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ανάμεσα στα πολύ όμορφα εκθέματα ήταν 2 προπολεμικά αυτοκίνητα: ένα Rugby του 1929 και ένα Rover του 1935. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο υπέροχες συλλογές κέρδισαν τα βλέμματα των επισκεπτών: η συλλογή κλασικών μοτοσυκλετών του κ. Αδάμ Κουκλινού και η συλλογή κλασικών ποδηλάτων της κ. Αμαλίας Παύλου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ψηφίσει για το ομορφότερο αυτοκίνητο. Νικητής ανεδείχθη ο κ. Γιώργος Χατζηπανανής με ένα mini cooper 1978.
Παράλληλα, στον ίδιο χώρο στήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας με θέμα το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα, όπως αυτό συνδέθηκε με τον άνθρωπο ως μέσο μεταφοράς, διασκέδασης ή εργασίας.
Τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο (1 ευρώ) αποδόθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Ηρακλείου (ΑΑΗ Α.Ε. ΟΤΑ).